Algemeen
Borculo

9 oktober 2017

Laatste open dag Beeldentuin AJ & LW Bier

Laatste open dag Beeldentuin AJ & LW Bier

BORCULO – Zaterdag 14 oktober is Beeldentuin AJ & LW Bier geopend van 11.00 tot 17.00 uur aan de Haarloseweg 6 in Borculo (naast zwembad ‘t Timpke). Tijdens deze open tuindag geven zij demonstraties in beeldhouwen met hout en een demonstratie Raku stoken of Pit fire stoken. Welke het wordt is afhankelijk van het weer. Ook een rondleiding door de Beeldentuin is deze dag mogelijk.
De Beeldentuin is een prettige verrassing voor de liefhebber van tuin en kunst. Door de hele tuin staan allerlei kunstwerken van hout, keramiek en steen, allemaal eigengemaakt. De tuin is ook zeer verrassend vanwege de hoogteverschillen, bijzondere doorkijkjes en de prachtige vijver.
Tijdens deze laatste open dag van dit jaar is er 20 % korting op de sculpturen van hout, keramiek en steen. Deze aanbieding geldt alleen via een bezoek aan de tuin en niet via de website. Volgend jaar april gaat de Beeldentuin uiteraard weer open met een nieuwe collectie beelden.
Bent u niet in de gelegenheid om zaterdag 14 oktober aanwezig te zijn, neem dan even contact op voor een andere dag via 0545 271380 of 06 49970136. Kijk voor meer info op www.berk.exto.nl of www.ajbier.exto.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook