Algemeen
Haarlo

9 oktober 2017

5de Klanken en Kunst in de Kluntjespot

5de Klanken en Kunst in de Kluntjespot

HAARLO – Op zaterdagavond 4 november groeien de bomen tot in de hemel tijdens het live-concert in PKN-kerk de Kluntjespot in Haarlo! Natuurlijk is er ook weer een bijzondere schilderijenexpositie met dit keer als thema BOMEN. Het is al weer de 5de keer dat kunstenares en natuurliefhebber Ida Roekevisch en de Frans & Kapma Foundation zo’n avond organiseren. U bent van harte welkom!
So many roads lead to heaven’ heet het programma van SaxYOn, een bijzonder duo bestaande uit Ellen Zijm (accordeon) en Marijke Schröer (saxofoons), allebei met een klassieke conservatoriumopleiding. Deze buitengewone combinatie van instrumenten levert een afwisselend repertoire op met originele composities, klassieke stukken en gepassioneerde tango’s en rumba’s.
Het bomenthema van de schilderijenexpositie, deels recent werk van Ida Roekevisch, deels uit de Frans & Kapma collectie, sluit aan bij de directe omgeving van de achtkantige kerk, die omzoomd wordt door hoge eikenbomen. Voor de mensheid zijn bomen van levensbelang, ze communiceren onderling en sommige worden meer dan duizend jaar oud. Niet verwonderlijk dat kunstenaars door de eeuwen heen zich hebben laten inspireren door bomen.
De intieme Haarlose kerk, halverwege Borculo en Eibergen, met plaats voor 150 bezoekers is op 4 november vanaf 19 uur open. Het programma begint om 19.30 uur en is om circa 22 uur ten einde. Door subsidies is de toegangsprijs, inclusief een drankje in de pauze en na afloop, slechts 7,50 euro. Aanmelden s.v.p. via info@idaroekevisch.com of info@frans-kapma-foundation.com. Adres: Wolinkweg 19, 7273 SL Haarlo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook