Algemeen
Haarlo

10 oktober 2017

Overtuigende overwinning HCR Prinsen op MCR

Overtuigende overwinning HCR Prinsen op MCR

BORCULO – De driebanden spelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben zondagmiddag een overtuigende 7-1 overwinning behaald op hekkensluiter MCR uit Oosterhout.
“Met uitzondering van de partij tussen Eddy Leppens en Thorsten Frings waren mijn spelers oppermachtig. Vanaf het eerste moment was het duidelijk wie vandaag hier zou gaan winnen. We hadden vooraf wel gerekend op een overwinning maar het moet toch maar weer even gebeuren”, aldus captain Dinand Prinsen na afloop.
Anno de Kleine speelde tegen captain Nick Loenen een prima partij. Halverwege stond het al 24-3 na dertien beurten en voor het restant had de man uit Helmond slechts zestien beurten nodig. “Jammer dat hij voor de laatste carambole vijf beurten gebruikte”.
Op de andere tafel kende ook Raymund Swertz geen enkel probleem met zijn tegenstander, Rick Loenen, en won in een regelmatige partij met 40-21 in 32 beurten.
In het tweede deel bewees Jelle Pijl opnieuw zijn vorm en won voor de derde keer op rij. Dit keer was hij in 25 beurten met 40-12 veel te sterk voor Leon Brouwer. Op de andere tafel ging de partij tussen Eddy Leppens en Thorsten Frings vanaf het begin gelijk op met constant stuivertje wisselen. De Duitser ging bij de stand 39-39 in de 31ste beurt wel als eerste uit. In de nabeurt maakte de Belg geen fout en behaalde een terechte remise.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook