Algemeen
Borculo

10 oktober 2017

Dubbel goud en zilver voor Borculose touwtrekkers

Dubbel goud en zilver voor Borculose touwtrekkers

BORCULO – Op de Europese Kampioenschappen touwtrekken die in het Engelse Southport werden gehouden, hebben de leden van TTV Heure uit Borculo goed gepresteerd. In de Heren 680 kg klasse wisten ze een zilveren medaille te halen bij het kampioenschap voor clubteams. Enkele leden deden mee als gastspeler bij het Zwitserse Waltenschwill Kallern en konden het brons meenemen naar huis. In het Nationale team behaalden ze goud in de Heren 720 en 680 kg. klasse.
In he Heren 640 kg. klasse-team trokken ze, na een zinderende finale tegen Zwitserland, een zilveren medaille over de streep. Het Nationale team in de Mix 600 kg, met wederom leden van TTV Heure, eindigde op een vierde plaats.
Ook in het Nationale Jeugd U18 team stonden leden van TTV Heure, dit nog erg jonge team haalde tevens een vierde plaats. De bondscoaches van al deze Nationale teams zijn ook leden van de Borculose club. Na ook al in vier klassen Nederlands kampioen te zijn geworden en een zilveren plak te hebben gehaald in de Damesklasse, werd er ook nog met het Nationale team zilver gehaald in de Heren 700 kg.klasse op de World Games in Wroclaw, Polen. Het touwtrek jaar 2017 is daarmee uiterst succesvol verlopen voor Nederlands oudste touwtrekclub.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook