Algemeen
Gelselaar

18 oktober 2017

De Eendracht uit Gelselaar speelt ‘Bruun Cafe Dubbel D’

De Eendracht uit Gelselaar speelt ‘Bruun Cafe Dubbel D’

GELSELAAR – Dit najaar brengt toneelvereniging De Eendracht uit Gelselaar “Bruun café Dubbel D” een kluchtig blijspel in drie bedrijven, geschreven door de Zelhemse Evelien Evers.
Dubbel D staat voor Derkje en Dorien. Twee vrolijke zussen die samen een bruin café runnen. Ze hebben het niet gemakkelijk, want de zaken gaan niet zo goed. De vaste gasten die er komen, kennen elkaar al jaren. Ze hebben allemaal hun eigenaardigheden en kunnen niet met en niet zonder elkaar.
Reint wil altijd gelijk hebben. Evert-Jan is een vrolijke Frans die regelmatig te diep in het glaasje kijkt en behoorlijk onder de plak zit bij zijn vrouw Wilma. Harm heeft een rijke fantasie en Berend? Die is zo verschrikkelijk zuinig. Daar kan de schoorsteen dus niet van roken. Gelukkig krijgt het dorp nieuwe bewoners.
De voorstellingen worden gegeven in zaal Florijn te Gelselaar op de zaterdagen 4 en 11 november om 20.00 uur. Zaterdag 4 november is er tevens een voorstelling om 14.30 uur.
Vanaf 23 oktober tot één dag voor de voorstelling kan men kaarten à € 7,00 bestellen bij café Florijn, tel. 0545-481283. Aan de zaal kosten kaarten € 8,00 en donateurs betalen € 6,00. Basisschoolleerlingen in gezelschap van een volwassene hebben gratis toegang.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook