Algemeen
Berkelland

18 oktober 2017

Berkellanders kunnen gemeente nu ook WhatsAppen

Berkellanders kunnen gemeente nu ook WhatsAppen

BERKELLAND – Vanaf 18 oktober 2017 kunnen inwoners van Berkelland vragen stellen aan de gemeente over de dienstverlening via WhatsApp. Vragenstellers krijgen op werkdagen binnen 24 uur antwoord.
Burgemeester Joost van Oostrum heeft het WhatsApp-nummer van de gemeente Berkelland officieel in gebruik genomen. Hiermee zet de gemeente een volgende stap in online dienstverlening. Het WhatsApp nummer van de gemeente Berkelland is : 06 – 1497 5600.
Naast de mogelijkheid om vragen te stellen via telefoongesprekken, mail, twitter en Facebook biedt de gemeente een extra mogelijkheid om altijd en overal je vraag te kunnen stellen. Burgemeester Joost van Oostrum: “Het aantal mensen dat WhatsApp gebruikt in Nederland is nu al meer dan tien miljoen. In Berkelland zullen er ook al heel veel zijn. Met WhatsApp verbeteren we de gemeentelijke dienstverlening door in te spelen op deze ontwikkelingen.”
Tijdens werkdagen reageren medewerkers van de gemeente binnen 24 uur op een WhatsApp-bericht. In de praktijk zal dit vaak sneller zijn. Berichten die buiten kantooruren zijn verstuurd, beantwoorden medewerkers de eerstvolgende werkdag. Het WhatsApp-nummer van de gemeente is altijd te vinden op de contactpagina van de gemeentelijke website.
“Inwoners kunnen natuurlijk ook gewoon bellen naar 0545-250250 om een vraag te stellen. Niet alle inwoners hebben een smartphone en die gaan we niet uit het oog verliezen”, aldus burgemeester Joost van Oostrum.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook