Algemeen
Gelselaar

22 oktober 2017

Film over Gelselaar in première bij Café Florijn

Film over Gelselaar in première bij Café Florijn

GELSELAAR – In Gelselaar is eind 2016, begin 2017, een film opgenomen. Dit gebeurde onder andere bij de monumentale boerderij van Jan Winkels, bij de Gelselaarse kerk en de bevrijding werd gefilmd op de Dorpsstraat in Gelselaar.
De film gaat op 27 oktober in première in Brummen. De dag erna, op zaterdag 28 oktober, wordt deze film bij Café Florijn in Gelselaar vertoont. De avond begint om 19.45 uur en de zaal is om 19.00 uur open. Alle spelers zullen hierbij ook aanwezig zijn.
De film is een verhaal dat zich afspeelt in het heden en in de oorlogsjaren. Het wordt gespeeld door jeugdige spelers van toneelgroep BRAVO uit Brummen, aangevuld met een aantal oudere spelers.
Gelselaar is onder ander gekozen door zijn mooie authentieke omgeving, maar ook omdat Ada Bruil-Oltvoort er is opgegroeid. Samen met de spelers heeft Ada dit verhaal bedacht en geschreven. Het stuk werd al meerdere keren opgevoerd als toneelstuk. De wens van Ada was echter om dit toneelstuk te verfilmen.
U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen en de film te bekijken. Een kaartje kost 5 euro. Voor meer informatie of het reserveren van een kaartje voor deze avond kunt u contact opnemen met Manon Bruil tel.06-31249121 of toneelbravo@gmail.com.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook