Algemeen
Borculo

29 oktober 2017

7 sportverenigingen nodigen samen hun sponsoren uit

7 sportverenigingen nodigen samen hun sponsoren uit

BORCULO – Op donderdagavond 26 oktober was het zover, na een flinke voorbereiding konden zo’n 75 mensen van 40 verschillende bedrijven welkom worden geheten op de 1e gezamenlijke sponsoravond van de Borculose sportverenigingen. Een unieke avond, want waar organiseren zoveel sportverenigingen dit nu samen?
De organisatie was in eerste instantie in handen vertegenwoordigers van alle 7 verenigingen, te weten VV DEO, VV Reünie, KV Olympia’22, GV Borchlo, BC Babo, VV Kerkemeijer Gemini en ABTC de Wildbaan, maar in overleg ging een kleine commissie verder met de organisatie van de avond. Deze commissie werd ondersteund door de Sport Federatie Berkelland. De zaal van Sponsor Buitencentrum Kerkemeijerwas het mooie decor waar burgemeester van Oostrum als avond voorzitter van start ging en de 2 spreeksters aan- en afkondigde met de 1e helft en 2e helft. Carolien Tesselhof (Tesselhof Media) startte met de duidelijke uitleg van het social media platform facebook en wat de sponsoren er mee zouden kunnen doen. Er blijken nog steeds meer mensen lid van facebook te worden en dus is het nog niet op zijn retour.
Na de pauze was het de beurt aan Laura de la Mar (Gastvrijheid in Bedrijf) die ons liet inzien dat we in NL nog niet erg gastvrij zijn, ondanks we dat zelf wel denken te zijn. De sponsoren kregen veel nuttige tips mee. Het netwerken kon prima tijdens de 3e helft onder het genot van een hapje en een drankje. Al met al was het een geslaagde avond die goed geëvalueerd zal gaan worden. De verwachting is dat deze opzet zeer waarschijnlijk een vervolg zal gaan krijgen.
Foto’s:Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook