Algemeen
Borculo

29 oktober 2017

Kennis maken met mantra zingen tijdens ‘de tafel van 10’

Kennis maken met mantra zingen tijdens ‘de tafel van 10’

BORCULO – Dinsdag 7 november laat Ellen Oosterom ‘de tafel van 10′ kennis maken met het mantra zingen. Een aantal jaren geleden heeft Ellen haar man verloren. Na de intense verzorging en het overlijden is ze in een gat gezakt. Haar leven stond op zijn kop.
Langzaam maar zeker is ze daar weer uit omhoog gekrabbeld mede doordat ze kennis maakte met het Mantra zingen. Het zingen bracht haar weer in haar eigen energie. De momenten zonder gedachten versterkten haar wilskracht en haar levensenergie. Inmiddels heeft ze weer een nieuwe partner en is zielsgelukkig. Graag deelt ze haar ervaringen met ons tijdens de tafel van 10 en nodigt ze ons uit om zelf de helende kracht van het mantra zingen te ervaren. “Kennis van zingen of een prachtige stem zijn absoluut niet vereist. Het gaat om de ervaring vanuit het hart” aldus Ellen.
Wat zijn Mantra’s? Mantra’s zijn gewijde teksten, in het Sanskriet (oudste klassieke taal uit India.) Een mantra is een combinatie van heilige lettergrepen die samen een kern van geestelijke energie vormen. Deze energie fungeert als een magneet voor het aantrekken en bundelen van positieve energie. Man in mantra betekent in het Sanskriet “denken”. Tra komt van ’trai’ en kan betekenen “bescherming tegen” of “bevrijding”. Mantra betekent dus zoveel als “het denken dat bevrijdt en beschermt”. Het zingen of reciteren van mantra’s activeert en bevordert harmonie in alle aspecten en bestandsdelen van het menselijk wezen.
Tot dinsdag 10.00 uur tijdens “De Tafel van 10” Openkoffie ochtend op Erve Zurel.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook