Algemeen
Borculo

31 oktober 2017

Sinterklaas intocht Borculo 2017 op 18 november

Sinterklaas intocht Borculo 2017 op 18 november

BORCULO – Op zaterdag 18 november zullen we Sinterklaas en de pieten voor de intocht 2017 in Borculo ontvangen. Zoals gewoonlijk belooft het weer een gezellig, sfeervol en kindvriendelijk gebeuren te worden.
De Berkelschippers brengen de gasten uit Spanje, varend met de Jappe, over de Berkel naar Borculo Uiteraard openen zij eerst de bruggen zodat Sint en pieten omstreeks 14.30 uur bij de aanlegsteiger voor het gemeentehuis arriveren. Daar worden ze ontvangen door honderden kinderen met ouders, presentatrice, een collegelid van gemeente Berkelland en muziekvereniging Volharding.
Na het welkom volgen we allen muziekvereniging Volharding en sint in de koets met 4 witte pony’s richting Muziekcentrum Borculo. Onderweg, nabij de kerk, zal er ongetwijfeld weer het één en ander worden gepresenteerd.
In het muziekcentrum volgt een leuk programma van zang en dans. Alle kinderen krijgen de mogelijkheid om Sint en pieten persoonlijk een hand te geven en na afloop een zak met snoepgoed in ontvangst te nemen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook