Algemeen
Borculo

2 november 2017

Benefietconcert voor kinderen in Cambodja

Benefietconcert voor kinderen in Cambodja

BORCULO – Op 26 november 2017 organiseert ‘Apennootje’ een benefietconcert voor kinderen in Cambodja.
Laura Leferink, oprichtster van Apennootje: “Ik heb het bedrijfje 2 jaar geleden opgericht. Het is een bedrijfje waar ik muzikale educatieve les programma’s maak voor basisscholen. Nu gaan we op 4 december 2017 naar Cambodja om daar ook deze lessen te geven op 3 schooltjes.”.
Op 26 november is er een concert vol activiteiten voor jong en oud. Het geld wat deze middag wordt opgehaald gaat naar de 3 scholen in Cambodja. Het benefietconcert wordt gehouden aan de Lochemseweg 3 (gebouw LG-Dance) en begint om 15.00 uur.
Over Apennootje:
Apennootje verzorgt onder andere workshops voor kinderen van ongeveer 4 tot 6 jaar oud. Hiermee laten zij kinderen op een leuke en leerzame manier kennis maken met muziek. Op een eigengemaakt kinder-CD staan 11 liedjes. Elk liedje heeft een bepaald thema gekoppeld aan een leermoment. Bij elk liedje hoort een verhaaltje dat aansluit op de tekst van het liedje. Het uitgangspunt is een verhaal over een aapje genaamd Max en een jongetje Sam. Samen beleven ze veel avonturen. Lees meer op de Facebook-pagina.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook