Algemeen
Featured
Foto's
Gelselaar

7 november 2017

Foto’s: ‘Bruun Café Dubbel D’ door De Eendracht Gelselaar

Foto’s: ‘Bruun Café Dubbel D’ door De Eendracht Gelselaar

GELSELAAR – Tijdens de najaarsuitvoering van toneelvereniging “De Eendracht” uit Gelselaar werd Alex Riethorst in het zonnetje gezet door voorzitter Erna Rouhof.
Alex was gevraagd om die avond bij de kaartverkoop aan de deur te zitten. Zo zat de jubilaris niets vermoedend in een vrijwel uitverkochte zaal Florijn. Alex werd naar voren groepen en kreeg te horen dat hij 25 jaar lid was van de vereniging.
Alex Riethorst speelde mee in vele stukken, was lid van de technische commissie en zat ook in het bestuur. Erna Rouhof sprak haar dank uit voor de inzet van Alex in de afgelopen 25 jaar en hoopte dat hij nog vele jaren lid zou blijven. Aansluitend aan de huldiging speelde De Eendracht “Bruun Café Dubbel D”. Dit kluchtige blijspel zorgde voor een vermakelijke avond voor het publiek, waarbij de lachspieren flink werden getraind.
Op zaterdag 11 november brengt De Eendracht het stuk nogmaals op de planken. De zaal gaat dan om 19.30 uur open en de aanvang is 20 uur. Kaarten a 7 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Zaal Florijn in Gelselaar of telefonisch te bestellen via 0545-481283.
Foto’s:Advertentie:

Booking.com

Lees ook