Algemeen
Borculo
Sport

12 november 2017

Nieuwjaarsvolleybaltoernooi bij Gemini

Nieuwjaarsvolleybaltoernooi bij Gemini

BORCULO – Op zaterdag 6 januari 2018 organiseert volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini in sporthal ’t Timpke de 30e editie van het recreatieve mixed Kerkemeijer Nieuwjaarsvolleybaltoernooi.
Maximaal 24 teams uit de voormalige gemeente Borculo kunnen aan dit toernooi deelnemen. De teams bestaan uit speelsters en spelers uit straten of buurten, van families of vriendengroepen en van bedrijven, instellingen of verenigingen. De minimum leeftijd voor deelname is 15 jaar.
Tijdens een wedstrijd spelen er in een team minimaal 2 dames of 2 heren en maximaal 2 personen die uitkomen in de Nevobo kompetitie. Het altijd sportieve en gezellige toernooi aan het begin van het nieuwe jaar zal zo worden gepland, dat er voldoende tijd is voor de prijsuitreiking en het napraten in de kantine. Voor nadere informatie kan men terecht bij Henk Brinkerhof, tel. 0545-272983.
Aanmelden kan vanaf 22 november a.s. via toernooi@gemini-borculo.nl Het inschrijfgeld bedraagt € 34 per team. De deelnemende teams ontvangen uiterlijk in week 52 het programma en het wedstrijdreglement met de aanpassingen in de spelregels. Wees er snel bij, want vol = vol.
Foto: archief

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook