Algemeen
Borculo

18 november 2017

Tweede ‘Borculose Ballentocht’ door en rondom Borculo

Tweede ‘Borculose Ballentocht’ door en rondom Borculo

BORCULO – Toerclub de Berkelrijders organiseert op vrijdagavond 24 november haar tweede avondtoertocht onder het motto “de Borculose Ballentocht”. Deze mountainbike tocht gaat in tegenstelling tot de andere georganiseerde mountainbike tochten niet alleen door een bosrijke omgeving maar ook door de bebouwde kom en over het industrieterrein van Borculo.
Deze mountainbiketocht die ook geschikt is voor de minder gevorderde fietser staat het verassingseffect centraal. Hiervoor heeft de vereniging wederom contact gezocht met diverse Borculose ondernemers die hun medewerking hebben toegezegd. Met het ter beschikking stellen van hun faciliteiten gaan zij de tocht ondersteunen. In deze tocht worden namelijk een aantal fraaie doorkomsten gerealiseerd waaronder doorkomsten in winkels en bedrijfsgebouwen. Ook wordter speciaal voor deze tocht op een aantal locaties een speciaal parcours aangelegd.
De lengte van de tocht is ca. 17 km (Eén ronde). Er bestaat de mogelijkheid om de tocht twee keer te fietsen (2 ronde’s.). De tocht is volledig uitgezet met pijlen, linten en borden.Onderweg worden foto’s van deelnemers gemaakt.
De inschrijving, start en finish is bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 te Borculo. Tevens wordt daar een bewaakte fietsenstalling ingericht. Deelnemers kunnen starten van 19:00 uur tot 20:30 uur. Ná inschrijving ontvangt elke deelnemer een polsbandje als betalingsbewijs. Ná afloop van de tocht kan in het café van Buitencentrum Kerkemeijer, eventueel onder het genot van een drankje dit polsbandjeworden ingeruild voor een gehaktbal. Een deel van de onderweg gemaakte foto’s zullen hier worden gepresenteerd.
De kosten voor deelname bedragen €9,-; NFTU en KNWU leden betalen op vertoon van hun ledenpas €7,-. (scan & go). Meer informatie is te vinden op http://www.tcdeberkelrijders.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook