Algemeen
Borculo
Foto's

18 december 2017

37e editie OVM-DEO-loop weer groot succes

37e editie OVM-DEO-loop weer groot succes

BORCULO – Op zaterdag 16 december vond onder prima omstandigheden de 37e OVM-DEO-loop plaats. Ondanks de sneeuw- en regenval van de afgelopen periode waren de omstandigheden prima en was er sprake van een echte crossloop door de bossen en heide in de Dijkhoek.
Om 1 uur startte de kidsrun, waarbij zo’n 35 kinderen, al dan niet begeleid door een papa of mama, een afstand van 1,6 km aflegden. Het snelst bij de jongens was Sven Meinen uit Aalten, bij de meisjes won Linde Geltink. Alle jeugdige deelnemers ontvingen na de finish een herinneringsmedaille. Om 13.30 uur volgde de start voor de overige afstanden en gingen bijna 250 hardlopers en hardloopsters op pad door de Borculose velden en bossen.
De winnaars waren (per afstand):
4.9 km: Henri Weenk uit Borculo en Diana Luijrink uit Neede
9.1 km: Jorn Geerligs uit Borculo en Khily Groot Zevert uit Wehl
12.7 km: Edwin Ruumpol uit Borculo en Anne Oltvoort uit Borculo
Bij de finish was er een kop welverdiende warme bouillon en een stuk fruit voor de deelnemers. Ook werden de uitslagen dit jaar voor het eerst direct gepresenteerd op een beeldscherm bij de finish.
De loop werd mede mogelijk gemaakt door OVM, Albert Heijn Borculo, Intersport Borculo, Pins& More, Buro Feel en Electroworld Hogeweg. De complete uitslag en foto’s van de loop zijn te vinden via www.vvdeo.nl.
Foto’s:

Advertentie:

Booking.com

Lees ook