Algemeen
Borculo

28 december 2017

Bakkerij Nollen bakt prijswinnende oliebollen voor goede doel

Bakkerij Nollen bakt prijswinnende oliebollen voor goede doel

BORCULO – De oliebollen van Bakkerij Nollen hebben de 11e plek behaald in de landelijke AD oliebollentest met een score van 9,1. Dit jaar pakt bakkerij Nollen extra uit door een deel van de opbrengst te doneren aan De Nije Stichting, die zich inzet voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.
De ‘Bollen van Nollen’ van Bakkerij Nollen worden ambachtelijk gebakken in de Centrale Bakkerij in Hengevelde. Ze zijn verkrijgbaar in de tien winkels in Overijssel en Gelderland, bij twee foodtrucks (bij winkels in Hengelo en Enschede) en in Hengevelde kunnen de oliebollen zelfs opgehaald worden via een echte drive-in. Op 30 en 31 december 2017 worden de Bollen van Nollen via een bezorgservice aan huis geleverd. Dit jaar kunnen de oliebollen voor het eerst ook online besteld worden.
Oliebollen voor het goede doel
Voor iedere verkochte oliebol doneert Bakkerij Nollen €0,10 aan het goede doel: De Nije Stichting. Deze stichting zet zich in voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten om meer kwaliteit uit het leven te halen. Vincent Nollen, eigenaar van Bakkerij Nollen, zegt daar het volgende over: ‘Voor mij is het belangrijk om goede doelen in de regio te steunen. In De Nije Stichting heb ik een partner gevonden. Het gaat hier niet om een eenmalige actie, maar om een partnerschap voor meerdere jaren.’
De lekkerste Bollen van Nollen
De ‘Bollen van Nollen’ zijn dit jaar op de 11e plek geëindigd in de landelijke oliebollentest van het AD. Dit jaar bestaat de test 25 jaar en was er voor het eerst een derde ronde, waarin de oliebollen gekocht en getest werden door een mysteryshopper. Er zijn in totaal 250 verkooppunten bezocht in de zoektocht naar de beste oliebol van Nederland.
Oliebollen laten bezorgen
Op zaterdag 30 en zondag 31 december bezorgt Bakkerij Nollen de Bollen van Nollen thuis bij mensen en bedrijven in een straal van 8 kilometer om de Nollen winkels. De winkels zijn gevestigd in Hengevelde, Goor, Enter, Hengelo, Lochem, Borculo, Enschede (Stadsveld), Enschede (Miro Center), Nijverdal, Deventer (Colmschate).

Advertentie:

Booking.com

Lees ook