Algemeen
Gelselaar

30 december 2017

EGVV Gelselaar start nieuwe hardloopclinic

EGVV Gelselaar start nieuwe hardloopclinic

GELSELAAR – EGVV uit Gelselaar start op 13 januari 2018 wederom met een hardloop clinic. In 2017 werd, na jaren afwezigheid, de “Gaanzeloop” weer nieuw leven in geblazen. EGVV is voor de organisatie van deze loop een meerjarige samenwerking aangegaan met verzekeraar OVM. De Gaanzeloop zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 24 maart 2018.
Voorafgaand aan dit loop evenement is het voor hardlopers opnieuw mogelijk om deel te nemen aan een clinic. De deelnemers gaan elke zaterdagmorgen, vanaf 13 januari, onder leiding van looptrainers Theo en Janny Nijkamp een looptraining volgen. EGVV benadrukt dat de clinic voor zowel ervaren lopers, als ook voor beginners is. Theo en Janny Nijkamp uit Neede zullen de training geven op alle niveau’s. “Ik gebruik de training van 13 januari om te bekijken op welk niveau iedere loper zit, de zaterdagen daarna kan een ieder op zijn of haar niveau de training volgen. Aan het eind van de training delen we de groep soms ook op, de “snellere” lopers neem ik dan onder mijn hoede, terwijl mijn vrouw Janny de andere groep begeleid. Op deze wijze heeft iedereen plezier in de sport” aldus Theo Nijkamp.
De clinic start op zaterdag 13 januari en is daarna elke zaterdagmorgen tot 24 maart van 9 tot 10.30 uur. Deelname aan de clinic kost 25 euro, deelnemers krijgen elke week een kop koffie na afloop en de deelname aan de Gaanzeloop is bij dit bedrag inbegrepen. Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website www.egvv.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook