Algemeen
Gelselaar

30 december 2017

Snertconcert muziekvereniging Excelsior Gelselaar

Snertconcert muziekvereniging Excelsior Gelselaar

GELSELAAR – Zondag 21 januari a.s. is het weer tijd voor het jaarlijkse snertconcert van muziekvereniging Excelsior in zaal Florijn te Gelselaar. Aanvang 11.30 uur.
Het harmonieorkest brengt natuurlijk weer de traditionele nieuwjaarsnummers zoals de Radetzky mars en The Second Waltz ten gehore. Ook kunt u luisteren naar nieuwe concertstukken waaronder Pacific Dreams en The Baron of Dedem. U wordt vervolgens meegenomen in de sfeer van de tango, pasodoble, rumba en de samba tijdens de Latijns-Amerikaanse muziek.Dit alles onder leiding van dirigent Mark ten Breul.
De Malletband onder leiding van Otto Camfferman zal een mooi ritmisch optreden voor u verzorgen met herkenbare muziek zoals ReggeaNight, Stand by Me en De rijwielvierdaagse.Het leerlingenorkest onder leiding van Rosanne Sprickheeft met veel enthousiasme nieuwe muziek voor u ingestudeerd. Ze laten dat graag deze ochtend aan u horen.
De entree bedraagt 5,00 euro en 3,00 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Dit is inclusief een kop soep of een broodje rookworst als voorproefje op de soepverkoopactie die de muziekvereniging zaterdag 27 januari zal houden.
U kunt dan de leden van Excelsior bij u aan de deur verwachten tussen 10.00 en 13.00 uur voor de verkoop van diepgevroren erwten- of tomatensoep, eventueel in combinatie met rookworst. De magnetonbestendige liter-bakjes worden verkocht voor 5 euro per stuk. De Keurslager kwaliteit rookworsten kosten 3 euro per stuk of 5 euro per 2 stuks.
Wie zeker wil zijn van zijn soep en /of rookworst kan een bestelling doormailen naar excelsiorgelselaar@online.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook