Algemeen
Geesteren

30 december 2017

Nieuwjaarsduik voor het goede doel

Nieuwjaarsduik voor het goede doel

GEESTEREN – Op nieuwjaarsdag wordt er door heel Nederland een nieuwjaarsduik georganiseerd. Ook een paar vrienden van Naomi (26) uit Geesteren gaan het water in. Niet voor de lol, maar als sponsoractie voor de behandeling van deze jonge vrouw die erg beperkt wordt in haar leven door een chronische vorm van Lyme.
Lyme is een multi systeem aandoening, veroorzaakt door de Borrelia bacterie, die in verschillende fases kan verlopen. Het veroorzaakt griepachtige verschijnselen, neurologische, dermatologische, reumatologische, cardiologische, opthalmologische en psychiatrische klachten.
Voor Naomi is er zicht op genezing en daarmee het terug krijgen van het échte leven. Dit kan door middel van een langdurige behandeling met antibiotica, middelen voor ontgifting en middelen voor immuunsysteemversterking. Helaas voor haar weigert de zorgverzekering deze behandeling te vergoeden.
Om haar een handje te helpen is Lopen voor Lyme in het leven geroepen. Dit is een wandel- en hardloop evenement voor patienten met chronische Lyme. Ook tijdens de nieuwjaarsduik gaan enkele vrienden van haar het water in om geld op te halen voor deze ziekte.
Wil je Naomi steunen? Dat kan via http://www.lopenvoorlyme.nl/team/beeezzz.
Op www.wegmetlyme.nl houdt Naomi mensen op de hoogte van haar leven met Lyme, de sponsorloop, en verteld meer over de aankomende behandeling.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook