Borculo
Sport

3 januari 2018

Geweldig Dies van den Berg toernooi voor JO8 en JO9

BORCULO – Woensdag 27 december organiseerde v.v. Reünie voor de 26ste keer het Dies van den Berg toernooi voor de JO8 en de JO9.
Allereerst was het in de ochtend de beurt aan de JO8, waar Witkampers, Rietmolen, Varsseveld, Ruurlo en Reünie allemaal een keer tegen elkaar voetbalden en de winnaar mocht aan het eind de grootste beker mee naar huis nemen, maar ook voor de 5e plaats was er een beker. Het waren allemaal leuke wedstrijdjes, waarbij Ruurlo de sterkste was, zij wonnen alle wedstrijden. Varsseveld (2), Witkampers(3) en Reünie(4) hadden alle drie 6 punten en toen bepaalde het doelsaldo de volgorde. Rietmolen werd uiteindelijk 5de.
In het tweede gedeelte mocht de JO9 laten zien hoe goed zij al voetbalden en het was mooi te zien, dat er al duidelijk verschil was tussen de beide leeftijdscategorieën. Ook hier speelden alle teams een keer tegen elkaar, waarna de stand werd opgemaakt. Drie ploegen behaalden hier 7 punten, waarna het doelsaldo de eindstand bepaalde: Reünie werd 1, Ruurlo 2, Witkampers 3 en met 6 punten behaalde Varsseveld de 4de plaats en Grol werd met 1 punt 5de. Het was Remco van de Berg, zoon van de grondlegger van het toernooi Dies, die de prijzen uitreikte, maar niet nadat hij eerst de scheidsrechters had bedankt voor hun inzet.