Algemeen
Borculo

8 januari 2018

KV Olympia ’22 organiseert Korfbalclinic tijdens de kampdag

KV Olympia ’22 organiseert Korfbalclinic tijdens de kampdag

BORCULO – Op donderdag 4 januari 2018 organiseerde korfbalvereniging Olympia’22 een korfbalclinic voor al haar jeugdleden. Na een goede voorbereiding door de organisatie konden ze 50 enthousiaste jeugdleden begroeten voor de clinic.
Top korfballers Aram Brouwers en Anne de Kok(hoofdklassespelers bij DSC) hebben de clinic verzorgd.De jeugdleden moesten eerst goed warmlopen en hebben in groepjes een aantal oefeningen en een klein wedstrijdje gedaan. Tenslotte mochten alle jeugdleden tegen Aram en Anne spelen. Het was te zien dat er goed getraind was, want er werden veel doelpunten gescoord tegen deze toppers. Iedereen deed enthousiast mee. Ook de ouders die naar hun kinderen kwamen kijken, waren trots.
Na afloopmochten de jeugdleden met Aram en Anne opde foto en werden er handtekeningen uitgedeeld. De rest van de dag hebben de jeugdledenzich vermaakt in het zwembad van het Timpke en werd er in de kantine van KV Olympia het“Ik hou van Holland” spel gespeeld. De kampdag werd afgesloten met patat en moe maar voldaan gingen de jeugdleden naar huis.
Door enkele leden van KV Olympia’22 zijn foto’s en fimpjes gemaakt die je kunt terug zien op de facebookpagina van kv olympia’22.
Komt er nog een vervolg? Ja, begin februari zal KV Olympia’22 weer een vriendjes en vriendinnetjes training organiseren. Alle vrijwilligers van KV Olympia’22 worden zeer hartelijk bedankt voor hun inzet!

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook