Algemeen
Borculo

8 januari 2018

Nieuwjaarvolleybaltoernooi spannend tot laatste fluitsignaal

Nieuwjaarvolleybaltoernooi spannend tot laatste fluitsignaal

BORCULO – Zaterdag 6 januari speelden in sporthal ’t Timpke 20 mixed-teams de 30e editie van het recreatieve Kerkemeijer Nieuwjaars Volleybaltoernooi. In de voorronde werd er gespeeld in poules van 5 teams, in de finale ronde waren de teams opnieuw ingedeeld in 5 poules van 4 om te spelen om de plaatsen 1 t/m 20. Alle teams speelden zo 7 wedstrijden. Van 09.30 tot 16.00 uur werden er op 4 velden 70 wedstrijden gespeeld, heel fanatiek en met veel inzet en enthousiasme. Er waren heel mooie en soms wel heel lange rally’s te zien met prachtige verdedigende acties, die door het vele publiek met applaus werden beloond. Er viel heel wat te genieten.
De 4 poulewinnaars uit de voorronde speelden in de kampioenspoule prachtige, gelijk opgaande wedstrijden. In de laatste speelronde konden 3 van de 4 teams het kampioenschap nog binnenhalen. Uiteindelijk werd het vriendenteam ”Visclub de slappe Wurm” kampioen voor “Dream Mix”van de familie Walgemoet en vrienden en “Macho’s 2” van de familie Hemel en vrienden.
Bij het bekendmaken van de einduitslag door de organisatie van Kerkemeijer Gemini, kregen alle teams voor hun inzet een zak met oliebollen van kledingsponsor warme bakker Liebrand. De organisatie was zeer tevreden met het verloop van het toernooi, ook al door de vele positieve reacties van de deelnemers.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook