Algemeen
Berkelland

11 januari 2018

Kleindierenpaleis tijdens Spilbroekshow 2018

Kleindierenpaleis tijdens Spilbroekshow 2018

NEEDE – De Spilbroekhal in Neede wordt in het derde weekend van januari (zaterdag 20 en zondag 21 januari) weer omgetoverd in een kleindierenpaleis. Want dan houdt de NPV-Neede haar jaarlijkse kleindierententoonstelling (sporthal ’t Spilbroek, Bleekenweg 14, te Neede). U kunt genieten van allerlei konijnen en duiven, van groot tot klein. U kunt de dierenbekijken maar er zijn ook dieren te koop. De dieren komen vanuit geheel Overijssel en Gelderland.
De tentoonstelling is dit jaar bescheiden van opzet want de de kippen en eenden zijn dit jaar niet welkom. Vanwege de heersende vogelgriep is er een tentoonstellingsverbod voor deze dieren. De officiële opening van de Spilbroekshow 2018 en de uitreiking van de hoofdereprijzen wordt gedaan door wethouder Marijke van Haaren van Berkelland.
Voor de jonge bezoekers organiseert de NPV een kleurwedstrijd waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Ook kunnen de kinderen zondags geschminkt worden. Harry Ligtenbarg uit Neede demonstreert het bewerken en schilderen van houten Appie Pasman uit Ruurlo het ambacht stoelmatten. Boomkwekerij De Hofmaat legt weer een fraaie tuin aan in de sporthal.
De NPV-Neede nodigt u van harte uit om onze show te bezoeken. De openingstijden zijn zaterdag 20 januari van 10 tot 19 uur en zondag 21 januari van 10 tot 17 uur. De entree is EUR 3,00 per persoon en kinderen tot en met 12 jaar hebben onder geleide gratis toegang. Leden, donateurs en adverteerders hebben eveneens vrije toegang.
Het bestuur is zeer content dat ze bij het organiseren van deze tentoonstelling geholpen wordt door circa 75 vrijwilligers, zowel leden als niet leden.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook