Algemeen
Borculo

11 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie DEO goed bezocht

Nieuwjaarsreceptie DEO goed bezocht

BORCULO – Op zondag 7 januari vond de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats bij v.v. DEO. Voorafgaand aan de receptie speelde de huidige selectie een wedstrijd ‘jong’ tegen ‘oud’. De ervaring van DEO ‘oud’ won het van de conditie van DEO ‘jong’. Na deze enerverende wedstrijd blikte voorzitter Baks terug op een bewogen jaar voor DEO. Het ledenaantal en sponsorbestand is nog altijd groeiende en Baks is trots dat DEO nog altijd in staat is om met zelfredzaamheid de eigen broek op te houden.
Ook was Baks trots op de kampioenen in de najaarscompetities: DEO MO15-1, DEO JO9-3 en DEO JO11-3 mochten al op de spreekwoordelijke platte kar met de kampioensschaal door Borculo. Tel daarbij de ongeslagen status van een aantal pupillenteams waarvan de stand niet wordt bijgehouden en DEO mag blij zijn met de succesvolle jeugdafdeling.
DEO verlengt contracten technische staf senioren en jeugd
In de winterstop heeft het bestuur van v.v. DEO de contracten verlengd van de trainers van de selectie. Hoofdtrainer Christian Diepenbroek en de trainer van het 2e elftal, Erwin Weenk, tekenden beiden voor een jaar bij. Het bestuur is zeer content met de ontwikkeling van de selectie en ziet in Weenk en Diepenbroek de ideale trainers om deze groei door te zetten.
Ook in de jeugd werden de contracten verlengd van verschillende jeugdtrainers.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook