Algemeen
Borculo
Featured

17 januari 2018

Code rood vanwege eerste storm in 2018

Code rood vanwege eerste storm in 2018

Update 18 januari 2018: Code rood voor zware windstoten
De code oranje die gisteren uitgegeven is, is aangepast naar code rood voor een groot deel van het land, waaronder Gelderland. Er zijn vandaag windstoten mogelijk van 110-140 km/u. In de tweede helft van de middag zal de windkracht afnemen.
BORCULO – Het KNMI heeft code oranje afgegeven voor de verwachte storm van morgen. In het hele land zijn windstoten mogelijk van 100 kilometer per uur. Lokaal zelfs nog
harder.
In de ochtend begint de wind aan te trekken en trekt aan het einde van donderdag langzaam weer weg Ook zijn er in onze omgeving winterse buien mogelijk, lokaal zelfs intensieve sneeuwval. Lang kunnen we niet genieten van de winterse omstandigheden, want in de nacht op vrijdag gaat het over in regen en verdwijnt de gladheid weer.
Verzekeraar OVM geeft een paar tips voor de storm: “Wilt u de kans op schade zoveel mogelijk beperken? Neem dan uw maatregelen. Sluit ramen en deuren, doe rolluiken niet naar beneden, zet uw auto indien mogelijk in de garage, verwijder zoveel mogelijk losse spullen uit uw tuin. Toch schade en bent u verzekerd bij OVM? Meld dit dan zo snel mogelijk. Ga naar: https://www.ovm.nl/schade-melden“.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook