Algemeen
Borculo

30 januari 2018

Top toneel door TOP voor de Zonnebloem

Top toneel door TOP voor de Zonnebloem

BORCULO – Speciaal voor gasten van de Zonnebloem Borculo/Haarlo speelt toneelvereniging TOP op zaterdag 10 februari ‘Tante Bella’s Beauty Salon’. De toneelvoorstelling is in zaal Peters, Steenstraat 7 in Borculo. De zaal is om 13.30 uur open en de voorstelling begint om 14.00 uur.
Inclusief de pauze duurt het programma tot ongeveer 17.00 uur. De entreekosten zijn vijf euro. TOP houdt een verloting. De kosten van de lootjes zijn voor eigen rekening. Aanmelden voor deze vrolijke middag kan bij Gerrit Sprokkereef: 0545-273469 of 06-55940811.

Welkom bij de Zonnebloem

De Zonnebloem is er voor alle mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. De vrijwilligers van de Zonnebloem organiseren voor hen activiteiten en komen op huisbezoek. De activiteiten zijn soms voor een grote groep, soms ook kleinschalig. Want … zoveel mensen, zoveel wensen. Voor de één is het veel te lang geleden dat hij of zij het strand heeft gezien, de ander wil naar een voetbalwedstrijd of naar de film. Weer een ander heeft behoefte aan gezelligheid in of dichtbij huis. De Zonnebloem stelt zich ten doel die wensen waar te maken door contacten te leggen, gezelligheid te brengen, activiteiten te organiseren en vakanties mogelijk te maken. Wilt u graag eens uit of wilt u bezoek aan huis, neem dan contact met de Zonnebloem. Voor Borculo/Haarlo kan dat via www.zonnebloem.nl/borculo of door te bellen met 06 30 72 86 97.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook