Algemeen
Berkelland

12 februari 2018

Repair Café Berkelland wijzigt werkwijze ingrijpend

Repair Café Berkelland wijzigt werkwijze ingrijpend

BORCULO – Repair Café Berkelland repareert niet meer op één enkele vaste dag per maand. In plaats daarvan kan eenieder die reparaties wil laten uitvoeren eenvoudigweg bellen voor een afspraak en levert het te repareren apparaat aan wanneer het men uitkomt. Deskundige vrijwilligers beoordelen het apparaat op de reparatie mogelijkheden en na de reparatie krijgen de bezoekers persoonlijk bericht en kan men het apparaat weer ophalen, meestal al binnen enkele dagen.
Zoals bekend kan men bij Repair Café Berkelland terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin-, en keuken apparaten, vervangen van horloge batterijen en slijpwerk van (tuin)gereedschappen, scharen, keukenmessen en specifiek elektrische heggenscharen.
Deze nieuwe werkwijze brengt meerdere voordelen met zich mee. Niet iedereen is in staat om op slechts één vaste dag per maand spullen ter reparatie aan te bieden en al dan niet gerepareerd diezelfde dag weer op te halen. Repair Café Berkelland maakt dit zo veel flexibeler. Een andere positieve verandering is dat gelijk met de nieuwe werkwijze veel standaard onderdelen op voorraad wordt gehouden, ook vele Senseo onderdelen en ruim 20 soorten horlogebatterijen. Dit alles heeft als voordeel dat de bezoekers sneller en vooral adequater geholpen kunnen worden.
Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omgeving en is vooral bedoeld voor hen die het repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. Eventueel gebruikte onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.
Informatie & routebeschrijving: repaircafeberkelland@kpnmail.nl of 06-57 977 625. Dagelijks bereikbaar, maandag t/m zaterdag.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook