Algemeen
Borculo

24 februari 2018

Selectiegroepen LG-Dance organiseren High Tea

Selectiegroepen LG-Dance organiseren High Tea

BORCULO – De ouders en kinderen van de selectiegroepen van LG Dance organiseren op zaterdagmiddag 10 maart een High Tea in Bar Bassie. Met deze High Tea willen de groepen Inner Way en Point Square geld ophalen om daarmee de danswedstrijden en kostuums te kunnen bekostigen. Hopelijk brengt de actie zelfs genoeg op om ook trainingspakken voor de kinderen te kopen voor nog meer teamgevoel.
De High Tea wordt gehouden in twee groep: om 12.30 uur en om 15.00 uur. Naast diverse soorten thee, koffie en ranja is er een ruime keuze aan zoete en hartige hapjes en sandwiches. Deze worden gemaakt door de ouders en kinderen zelf, maar ook een aantal Borculose ondernemers ondersteunt de groepen door producten voor de High Tea aan te leveren.
Heb je zin om op de High Tea te komen? Meld je dan voor 27 februari aan via hightea.selecties@gmail.com. De kosten zijn slechts 10 euro voor volwassen en 7,50 euro voor kinderen tot 12 jaar. Ook bedrijven die producten willen sponsoren zodat de kosten voor de organisatie zo laag mogelijk blijven, zijn van harte welkom om te reageren. Uiteraard zullen de bedrijven die LG-Dance ondersteunt onder de aandacht brengen tijdens en na de high tea.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook