Algemeen
Borculo

26 februari 2018

Repair Café Berkelland houdt tuingereedschap in topconditie

Repair Café Berkelland houdt tuingereedschap in topconditie

BORCULO – Nu binnenkort weer volop in de tuin wordt gesnoeid, blijkt tuingereedschap steeds minder scherp. Daarom houdt Repair Café Berkelland weer een slijp special. U kunt er terecht voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, maar ook beitels, huishoudscharen en keukenmessen worden weer snoei scherp gemaakt. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Uiteraard kunt u ook terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis,- tuin, en keuken apparaten, het vervangen van horlogebatterijen en defecte Senseo apparaten.
Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.
Wilt u slijpwerk of een reparatie aanbieden dan kan dit telefonisch, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer: 06-57 977 625. Overige informatie en routebeschrijving via repaircafeberkelland@kpnmail.nl. Algemene informatie: www.repaircafe.org

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook