Algemeen
Borculo
Featured

26 februari 2018

Feestprogramma Paasvuur Borculo 2018

Feestprogramma Paasvuur Borculo 2018

BORCULO – Ondanks dat we een koude periode beleven en iedereen de gedachten heeft bij een mooie schaatstocht, zijn de paasvuurbouwers van de ‘Stichting Paasvuurbouwers Dijkhoek’ weer van start gegaan met de eerste voorbereidingen voor het paasvuur 2018.
De middenpaal is inmiddels geplaatst, verlichting is aangebracht en het terrein is afgezet met bouwhekken. De aanvoer van hout is inmiddels al goed op gang gekomen en de eerste takkenbossen zijn ondanks de lage temperaturen gemaakt.

Paasvuur

Vanaf nu is het mogelijk elke zaterdag tussen 10:00 en 16:00 en op de woensdagavond tussen 19:00 en 21:00 hout aan te leveren op het terrein achter zaal Kerkemeijer. Op andere dagen is dit niet mogelijk en uitsluitend snoeihout en dennen zonder wortels worden geaccepteerd. Een vrijwillige bijdrage ter dekking van de kosten wordt op prijs gesteld. Zaterdag 24 maart is de laatste inzamelingsdag. Hierna zal een aanvang worden gemaakt met de daadwerkelijke opbouw van het paasvuur.
Het paasvuur zal zondag 1april (1e paasdag) om 20.45 uur worden ontstoken. Alle belangstellenden zijn welkom om het enorme vuur te komen bekijken. De toegang naar het paasvuur is gratis. Het paasvuur is uitsluitend te bereiken via de achterzijde van Kerkemeijer.

Feestprogramma

Net als voorgaande edities is er ook ruim aandacht besteed aan een mooi muzikaal programma voor jong en oud.
Zaterdag 31 maart
De Borculose band Guts & Friends speelt in de zaal onder de noemer NoGuts NoGlory Classic Rock in hedendaagse style. Geheid een goed begin van het paasweekend!
Zondag 1 april
Alles wordt uit de kast gehaald voor een super gezellig, dampend feest. Vorig jaar gemist? Dan moet je er nu bij zijn! En dat is zeker geen 1 april grap. Ze starten om 19:00 met een gezellig pre-party paasvuurfeestje voor de kids, waarbij zeker ook de ouders, opa’s en oma’s kunnen aansluiten in de polonaise, danwel kunnen gaan genieten van de laatste hits. Dit jaar, gezien de vele animo afgelopen jaren, verplaatst naar de grote schuur. Rond 20:30 zal de gang naar het paasvuur plaatsvinden, waarna deze na het openingswoord rond 20:45 ontstoken zal worden.
Als het paasvuur brand, zijn de kinderen en ouders/verzorgers nog van harte welkom in de schuur waar tot 22:00 nog een gezellig feestje gebouwd kan worden. Vanaf 22:30 wordt dit echter het terrein voor de oudere jeugd, waarbij DJ LarsHietbrink de schuur ombouwt tot een waar hardstyle domein. In het feestcafé zal DJ Martin de boel op zijn kop zetten, terwijl in de Livezaal de band Jackfire speelt.
Kortom: het gezelligste en meest veelzijdige paasvuur van de Achterhoek!
Maandag 2 april
De middag zal gevuld worden door het Line Dance Festival.
De voorverkoop voor het Paasvuurfeestzal binnenkortstarten.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook