Algemeen
Borculo

6 maart 2018

Fermata zingt voor De Zonnebloem

Fermata zingt voor De Zonnebloem

BORCULO – Op zaterdag 17 maart 2018 verzorgt Fermata uit Zutphen een concert voor de Zonnebloem in de synagoge aan de Weverstraat 4 in Borculo. De synagoge is die middag vanaf 13.30 uur open. Het concert begint om 14.00 en duurt tot ongeveer 15.45 uur. De entree bedraagt 5 euro, inclusief koffie of thee in de pauze. Als u het concert wilt bijwonen, meldt u zich dan uiterlijk donderdag 15 maart telefonisch aan bij Gerrit Sprokkereef, 0545 273469 of 06 55 94 08 11.

Op het programma

Fermata zingt populair klassieke – en hedendaagse muziek. Van Josquin des Prez via onder anderen Mozart, Mendelssohn en Fauré naar Edward Elgar. Het koor staat onder leiding van Paulien Roos-Bik. De muziek wordt afgewisseld met bijdragen van verhalenverteller Jan Alfrink.

Over Fermata

Fermata bestaat uit twintig ervaren koorzangers met een grote passie voor meerstemmige a-capellamuziek. Het koor zingt meestal vierstemmige liederen voor gemengd dubbelkwartet. De naam ‘Fermata’ komt van het fermateteken in de muziek. De fermate geeft een moment van rust en stilte aan. En dat is precies wat het koor beoogt. Met hun liederen wil Fermata een bijdrage leveren aan levensmomenten waar stilstaan even aan de orde is: sterven, trouwen, gedenken. Stilstaan voor je verder gaat. Fermata wil zulke ‘pauzes’ met mooie koormuziek tot een bijzonder moment maken. Daarin heeft het koor zich gespecialiseerd en daarop is het repertoire afgestemd.

U bent van hart welkom

De Zonnebloem richt zich op deelnemers met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. De Zonnebloem Borculo/Haarlo heeft een grote groep min of meer vaste deelnemers maar er is altijd plaats voor u, als u wilt kennismaken met de activiteiten van de Zonnebloem. Komt u dus vooral naar het concert op 17 maart. Dan kunt u ook nadere informatie krijgen over wat de Zonnebloem voor u kan betekenen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook