Algemeen
Borculo

15 maart 2018

Carlijn Middelhof treedt op in Joriskerk Borculo

Carlijn Middelhof treedt op in Joriskerk Borculo

BORCULO – Carlijn Middelhof zingt weer voor publiek op het Zangfestival, zondagmiddag 22 april in de Joriskerk te Borculo. Ze kom uit Portugal, waar ze tot haar 11e gewoond heeft. Daarna is ze naar Borculo verhuisd. Hier heeft ze tot haar 18e gewoond om daarna de overstap naar Tilburg te maken, toen ze daar aangenomen was aan de Rockacademie. Na een paar maanden is ze daarmee gestopt omdat ze het plezier in zingen kwijt was geraakt. Een paar jaar later werd de drang naar optreden toch weer groter en heeft ze zich opgegeven voor Popstars, een zangprogramma op tv waar ze uiteindelijk als vijfde geëindigd is.
Na Popstars is het een beetje stil geweest rondom haar en het zingen en heeft ze zich gefocust op haar in Nijmegen en zingt ze nog steeds. Tot nu toe wat meer voor haar zelf, achter de schermen, maar nog steeds met heel veel plezier en passie! Dat gaan we nu zien en beleven op het Zangfestival om 15.00 uur in de Joriskerk. Ze wordt begeleid door de pianiste Sylvia Klaverstijn, die ook de vaste begeleidster is van het koor De Lofstem. Een leerling van Sylvia, Dirk Udo zal ook piano spelen.
Verder zullen die middag optreden: ensembles als Primavera, Mannenoctet Octo Viri, kwartet Amuze en het organiserende koor De Lofstem. Hun dirigente is de enthousiaste Marianne Weenink uit Barchem. Na afloop wordt een vrije bijdrage gevraagd.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook