Algemeen
Borculo

22 maart 2018

Veelbelovende pianist te horen in Joriskerk Borculo

Veelbelovende pianist te horen in Joriskerk Borculo

BORCULO – Dirk Udo speelt op het zangfestival van 22 april om 15.00 uur in de Joriskerk te Borculo. Dirk is 18 jaar en zit nu in 6 gymnasium op het Marianum in Groenlo. Hij heeft al 11 jaar lang pianoles en na zijn A-B- en C-diploma gaat hij voor het D-examen. Hij heeft les van Sylvia Klaverstijn, en speelt verschillende soorten stukken, van klassiek tot modern.
Als hij niet voor de les oefent, maar gewoon voor het leuk, dan speelt hij liever jazz of boogiewoogie. Dan maakt hij zijn eigen nummers en breidt die steeds uit met nieuwe dingen die hij zelf ontdekt. Ook speelt hij sinds een half jaar in een bigband en speelt iedere maand als vrijwilliger in het Alzheimercafé in Borculo. Daar worden voorlichtingen gegeven over Alzheimer. In het begin deed hij dit voor zijn stage, maar hij gaat nog steeds iedere maand omdat hij het gewoon erg leuk vindt om te doen.
Dirk is een van de deelnemers op dit festival. Soliste Carlijn Middelhof zal weer in het openbaar optreden, en ensembles als Primavera, Mannenoctet Octo Viri, kwartet Amuze en het organiserende koor De Lofstem. Hun dirigente is de enthousiaste Marianne Weenink uit Barchem.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook