Algemeen
Borculo

22 maart 2018

Palmpasenoptocht Borculo 2018

Palmpasenoptocht Borculo 2018

BORCULO – Dit jaar zal de Palmpasenoptocht gehouden worden op zondag 25 maart. Net als de afgelopen jaren organiseert de Volharding deze optocht samen met de mensen van de RK Kerk.
Om 10.00 uur is er in de kerk een familieviering met een kinderkoor waarbij iedereen van harte welkom is. Direct aansluitend is de optocht door het centrum van Borculo. Kinderen die niet naar de viering gaan maar wel graag mee willen lopen met de optocht, worden verzocht om 10.30 uur klaar te staan met de palmpaasstok achter de RK Kerk. Muziekvereniging Volharding zal op het eind van de viering samen met alle kinderen een rondje door de kerk maken. Hierna gaan ze naar buiten voor de optocht door het centrum van Borculo.
Nieuw dit jaar, en waar de organisatie heel blij mee is, is dat er bij de Joris kerk wordt gestopt om ook daar de kinderen en ouders mee te nemen met de optocht. De organisatie vindt het heel erg leuk als jullie hieraan meedoen en zo samen te zorgen voor een gezellige en feestelijke Palmpaasoptocht! Er is voor alle deelnemers een kleine versnapering. Graag tot ziens allemaal op zondag 25 maart bij de RK kerk.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook