Algemeen
Borculo

22 maart 2018

v.v.Reünie en Berkellandse Sportfederatie verzorgen “Sportintro Voetbal”

v.v.Reünie en Berkellandse Sportfederatie verzorgen “Sportintro Voetbal”

BORCULO – Op 3 achtereenvolgende dinsdagochtenden verzorgt Sander Siebelink, coördinator van Reünie’s Jeugd Onder 11 en Jeugd Onder 9 in samenwerking met de Sportfederatie Berkelland “Sportintro Voetbal” bij v.v. Reünie.
In het dagelijks leven is Sander docent aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Op dinsdag 20 maart nam de Heuvelschool de ‘aftrap’ voor haar rekening. Alle groepen hebben onder leiding van Sander op een erg leuke en speelse manier kennis gemaakt met de voetbalvereniging en het voetballen zelf. Aan enthousiasme geen gebrek, zowel bij de kinderen als Sander zelf. Ze hebben geleerd samen te werken, een balletje naar elkaar toe te spelen, er is een partijtje gedaan en de ‘tactische tip’ van Sander ‘voetballen doe je niet met je handen in de zak’ maakte diepe indruk. Een echt fantastische ochtend.
En daar blijft het dus niet bij, want dit initiatief heeft ook andere scholen gestimuleerd om aan te haken. Op dinsdagochtend 27 maart is de Daltonschool Sint Joris te vinden op het voetbalveld en de serie wordt afgesloten op dinsdagochtend 3 april door School Noord, dit keer bij de Pannakooi.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook