Algemeen
Borculo

31 maart 2018

Borculose Riverdance zoekt danseressen

Borculose Riverdance zoekt danseressen

BORCULO – Sinds september vorig jaar is het mogelijk om in Borculo Ierse danslessen te krijgen van professioneel danseres en docente Koosje Schouten. Inmiddels heeft de groep ca. 8 leerlingen, maar om een showgroep te vormen is de groep op zoek naar nog meer danseressen.
Hoewel danservaring en talent een pré is, kan iedereen bij deze lessen aansluiten. Deze worden op woensdagavond om 19.00 gegeven in een danszaal aan het Jonkerspad 1 in Borculo.
Irish dancing is beroemd geworden door de show Riverdance tijdens de pauzeact van het Eurovisie Songfestival in 1994 en is sindsdien mega populair. Overal ter wereld ontpopten er Ierse dansscholen en competities. Iers dansen is er in veel vormen, stijlen en uitvoeringen en is daardoor een uitdaging voor iedereen die van dansen houdt.
De lessen worden gegeven door Koosje Schouten. Zij is afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie Codarts en heeft veel ervaring door optredens bij onder meer folkband Rapalje, het internationale dansgezelschap Les Sortiléges en de Ierse dansshow The magic of Ireland.
Alle informatie over Irish Dance Borculo is te vinden op de website www.irishdanceborculo.nl of stel je vraag per mail aan info@irishdanceborculo.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook