Home » Borculo » 40+ Beweeguur De Koppel Borculo
Algemeen
Borculo

31 maart 2018

40+ Beweeguur De Koppel Borculo

40+ Beweeguur De Koppel Borculo

BORCULO – In wijkgebouw De Koppel in Borculo wordt er wekelijks bewogen onder leiding van Borchlo-trainster Gerda Weernink in samenwerking met de Sport Federatie Berkelland(SFB). Het sportuur verjongt en dus maken we er het 40+ Beweeguur van. ‘
Er wordt elke week op donderdagochtend van 9.00-10.00 uur veel lol gemaakt en lekker gesport. De norm voor gezond bewegen ligt op 5 dagen per week minimaal 30 minuten matig intensief bewegen, dus dit beweeguur kan daar mooi bij helpen.
Het initiatief van Gymvereniging Borchlo, Careaz en Sport Federatie Berkelland(SFB) is een succes, maar er mogen best nog wat meer deelnemers aan deelnemen. Dus wilt u op een laagdrempelige manier lekker bewegen, kom dan 2 keer gratis meedoen aan de proeflessen. Na deze proeflessen dient men een 10 rittenkaart aan te schaffen voor €37,50. Er is gekozen voor een strippenkaart zodat u niet betaalt als u een keer niet kunt komen!
De trainster zorgt ervoor dat iedereen kan bewegen op zijn of haar eigen niveau. De les vindt plaats in wijkgebouw de Koppel (Kon. Julianastraat 37 te Borculo) op de donderdagochtend van 9.00-10.00 uur. Na de les wordt er even nagepraat onder het genot van koffie of thee. Voor vragen of opgave bel 0545-273338 of mail gerdaweernink@kpnplanet.nl of neem contact op met de SFB john@sportfederatieberkelland.nl/0545-476727.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook