Algemeen
Borculo

31 maart 2018

Borculose Schotten gaan Gelredome veroveren met Jostibandorkest

Borculose Schotten gaan Gelredome veroveren met Jostibandorkest

ARNHEM – Na een spectaculaire kerstshow afgelopen jaar zal Music Show Scotland op 29 december 2018 opnieuw te zien zijn in het Gelredome met als special guest het Jostibandorkest. De kaartverkoop van deze show zal op vrijdag 6 april om 10:00 starten bij de Nationale Theaterkassa.
Deze editie van Music Show Scotland krijgt dit jaar de titel ‘Auld lang Syne”. Dit betekent vrij vertaald “vervlogen tijd” en zal de rode draad zijn van het nieuwe showprogramma. In Nederland kennen wij dit lied van “Wij houden van Oranje”. Bij deze show is er een mooie gastrol weggelegd voor misschien wel één van de bekendste orkesten van Nederland: Het Jostiband Orkest. Al ruim 50 jaar is het Jostiband Orkest een orkest met muzikanten met een verstandelijke handicap. Inmiddels zijn zij in deze vorm uitgegroeid tot het grootste orkest ter wereld. Samen met de pipers, de drummers en het orkest van de Music Show Scotland zullen ze laten zien wat ze in huis hebben.
Ook dit jaar wordt er weer groots uitgepakt. Een schitterend decor, meer dan 200 pipers, drummers, dansers, orkestleden, zangers en zangeressen zorgen voor een onvergetelijke middag vol muziek, zang en dans. Er is een gevarieerd programma samengesteld met verrassende elementen. Naast diverse solisten zullen ook de Ulftse Nachtegalen voor u optreden. Samen met sopraan Mathanja Kornelissen zullen zij o.a. een prachtige versie van “Avé Maria” zingen. Ook “Hallelujah” , een schitterende versie met pipes, zal dit jaar niet ontbreken. Vele klassiekers en ook nieuwe arrangementen zorgen ook dit jaar weer voor een prachtig schouwspel en ontroering. Het wordt een onvergetelijke middag en een mooie muzikale afsluiting van 2018.
Losse tickets zijn exclusief verkrijgbaar bij de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl of 0900-9203). Daarnaast zal travelpartner Oad volledig verzorgde busarrangementen aanbieden met opstapplaatsen door heel Nederland (www.oad.nl of 0547-28 44 88). Koop uw tickets alleen bij bovengenoemde partners om teleurstelling te voorkomen.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook