Algemeen
Berkelland

31 maart 2018

Repair Café Berkelland houdt (tuin) gereedschap in topconditie

Repair Café Berkelland houdt (tuin) gereedschap in topconditie

BORCULO – Binnenkort gaat menigeen weer de tuin aan de slag en dan blijkt het tuingereedschap toch niet meer zo scherp. Daarom houdt Repair Café Berkelland weer een slijp special. U kunt er terecht voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, maar ook beitels, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen worden weer messcherp gemaakt. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Uiteraard kan men ook terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken apparaten, het vervangen van horlogebatterijen en defecte Senseo apparaten.
Goed te weten: Repair Café Berkelland repareert niet meer op één enkele vaste dag per maand. In plaats daarvan kan eenieder die reparaties wil laten uitvoeren eenvoudigweg bellen voor een afspraak en het te repareren product brengen en ophalen, wanneer het hem of haar uitkomt.
Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is wel gebruikelijk. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.
Wie slijpwerk of een reparatie wil laten uitvoeren kan dit telefonisch melden, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625. Overige informatie en routebeschrijving via repaircafeberkelland@kpnmail.nl Algemene informatie: www.repaircafe.org

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook