Algemeen
Borculo

31 maart 2018

Dameskoor Primavera te horen op 22 april in Joriskerk

Dameskoor Primavera te horen op 22 april in Joriskerk

BORCULO – Het dameskoor Primavera is een klein dameskoor dat zingt op het Zangfestival van 22 april ’s middags om drie uur in de Joriskerk te Borculo. Zij bestaan nu ruim 5 jaar en zijn ontstaan uit een Projectkoortje van het AGK (Algemeen Gemengd Koor) dat tijdens een jubileum heeft gezongen.
De leden komen uit Berkelland, maar ook uit Zutphen en Doetinchem. Er wordt gerepeteerd in ’t Stieltjen in Haarlo. Er worden hele afwisselende stukken gezongen, van licht klassiek tot meer moderne muziek. Het plezier van zingen staat voorop. Ieder jaar wordt er een koffieconcertje gegeven. Primavera doet mee aan de Berkellandkorendag en is te gast bij concerten van andere koren, zoals nu dit tijdens dit Zangfestival. Ze staan onder leiding van Ina Sprick-de Wilde.
Op dit festival zullen ook optreden: soliste Carlijn Middelhof en Mannenoctet Octo Viri, kwartet Amuze en het organiserende koor De Lofstem. Sylvia Klaverstijn, de vaste pianiste van de Lofstem is ook de docente van Dirk Udo, een jonge pianist die zijn D-examen aan het voorbereiden is. De dirigente van De Lofstem is de enthousiaste Marianne Weenink uit Barchem.
Inlichtingen bij de voorzitster Betsy Stronks, benbetsystronks@hetnet.nl of telefonisch 0545-273129.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook