Algemeen
Borculo
Featured

6 april 2018

Eerste editie Koningsnacht in Borculo + programma Koningsdag

Eerste editie Koningsnacht in Borculo + programma Koningsdag

BORCULO – Naast de traditionele Koningsdag, wordt er in Borculo voor het eerst een Koningsnacht gehouden. Deze wordt gehouden in het Muziekcentrum Borculo.
Donderdagavond 26 april begint om 20.30 uur met het Koningsnacht Concert. Tijdens het concert zal Muziekvereniging Volharding bekende muziekstukken ten gehore brengen, gevolgd door het combo bestaande uit René Ooijman (bas), Stef Woestenenk (gitaar), Niek Sterenborg (toetsen) en Jasper van den Brink (zang). LG Dance en Acrogroep Borchlo zullen de muziek voorzien van dans en acrobatiek. Het concert wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden met DJ Lars.
Hierna neemt DJ Lars het over en feesten we tijdens de Koningsnacht Party nog even door tot middernacht.

Oranje Kindermarkt

De kinderen mogen eigen spulletjes verkopen, zoals niet meer gebruikt speelgoed, kindertijdschriften, kinderboeken, puzzels of dingen die ze zelf hebben gemaakt. Het liefst zo veel mogelijk spulletjes die oranje van kleur zijn of een “oranje gevoel” geven.
Vanaf 8.30 uur zullen de deuren van het Muziekcentrum Borculo geopend zijn voor alle marktkoopvrouwen en – mannen. Je kunt dan een mooi plekje uitzoeken, om al je spulletjes uit te stallen. Vanaf 10.00 uur gaat de kindermarkt officieel van start. Voor elke kleine “marktkoopvrouw” of “marktkoopman” is er een zakje snoepgoed. Bovendien zal een jury beoordelen wie de beste drie verkopers of verkoopsters zijn. De prijsuitreiking is om ca. 12.35 uur.
Tussen 13.00 en 14.00 uur kan er gestart worden met de fietstocht. De route zal door de omgeving van Borculo gaan heeft een lengte van ongeveer 22 kilometer. Ook zal er weer een Megastormbaan staan. Vanaf 13.00 uur zal er de grote opblaasbare baan aanwezig zijn voor de kinderen.
Vanaf 13.00 uur zal Le Freak optreden. Le Freak is een genot om naar te luisteren en te kijken. Hij staat bekend als een van de beste entertainers in Europa. Maar er is meer: voor de kleintjes onder ons zal er een draaimolen en een springkussen zijn. Daarnaast kunnen ze zich laten schminken in de schminkhoek. Dit geheel gratis. Er zijn gezellige zitjes, waar u kunt genieten van een drankje en een hapje. Tevens zal er een suikerspin- en snoepkraam aanwezig zijn, en ook touwtjetrek en busgooien ontbreken natuurlijk niet.
Alle activiteiten zullen plaatsvinden in en rondom het Muziekcentrum Borculo aan de Haarloseweg in Borculo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook