Algemeen
Borculo

8 april 2018

Borculose muziekproductie voor 5e keer in uitverkocht Ahoy

Borculose muziekproductie voor 5e keer in uitverkocht Ahoy

BORCULO/ROTTERDAM – Op 21 april viert de familie Beerten uit het Achterhoekse Borculo een bijzonder jubileum. Samen met de 200-koppige cast van hun muziekproductie ‘Music Show Scotland’ staan zij voor de 5e keer in een uitverkocht Ahoy. Een bijzonder jubileum als je bedenkt dat deze productie ooit is ontstaan in een lokale sporthal in Borculo.
‘Toen wij ruim 10 jaar geleden zijn begonnen met een Celtic Night in de plaatselijke sporthal, hadden we niet durven dromen dat we ooit eens in een uitverkocht Ahoy zouden staan’ aldus Hans Beerten, oprichter en muzikaal leider van Music Show Scotland. Wat begonnen is als een concert van de doedelzakvereniging ‘Highland Valley Pipes & Drums’ is uitgegroeid tot een professionele muziekproductie die alles in eigen beheer organiseert en wordt gerund door Hans en zijn familie.
De 200-koppige cast bestaat uit pipers, drummers, muzikanten, dansers en zangers vanuit verschillende Europese landen en toeren het hele jaar door mee door onder andere Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Zwitserland. De bijzondere combinatie van Schotse en Ierse muziek, zang en dans in zowel traditionele als moderne variant en een spectaculair kasteeldecor, is uniek in zijn soort.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook