Algemeen
Borculo

8 april 2018

Sylvia Klaverstijn laat op 22 april haar talenten zien

Sylvia Klaverstijn laat op 22 april haar talenten zien

BORCULO – Sylvia Klaverstijn laat op 22 april haar talenten zien. Ze begeleidt het koor De Lofstem en soliste Carlijn Middelhof op het Zangfestival om 15.00 uur in de Joriskerk te Borculo. Sylvia studeerde piano aan het Twents Concervatorium in Enschede en behaalde in 1990 haar diploma docerend musicus.
Na haar studie is ze een paar jaar werkzaam geweest bij Pianohandel Westera en ondertussen gaf ze privélessen en deed ze invalwerk op een aantal muziekscholen. Ze is pianiste geweest bij o.a. het toenmalig Warnsvelds Operettegezelschap, Excelsior Groenlo en Timeless Haarlo en inmiddels alweer bijna 30 jaar vaste pianiste bij De Lofstem Borculo. Ook vormt ze een duo met haar collega fluitiste, waarmee ze op concerten en in kerkdiensten optreedt. Sinds augustus 2011 werkt ze als pianodocente bij het Segnocollectief, waar ze met veel plezier lesgeeft aan kinderen en volwassenen. Samen met haar collega organiseert ze elk jaar een leerlingenuitvoering voor piano en dwarsfluit. Sylvia heeft Dirk Udo opgeleid, die als jong talent piano komt spelen bij dit Zang- en pianofestival. Naast deze uitvoerenden, zal ook het kwartet Amuze, het octet Octo Viri en het dameskoor Primavera zingen.
Het koor De Lofstem organiseert deze middag, zij zingen onder de enthousiaste leiding van dirigente Marianne Weenink uit Barchem.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook