Algemeen
Borculo

11 april 2018

Barry Wittenbernds nieuwe hoofdtrainer Schuurman BZC

Barry Wittenbernds nieuwe hoofdtrainer Schuurman BZC

BORCULO – Barry Wittenbernds wordt het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de heren eredivisie club Schuurman BZC. Wittenbernds, woonachtig in Borculo (Berkelland), volgt Jan Mensink die de club aan het einde van dit seizoen verlaat. Wittenbernds keert terug bij zijn club Schuurman BZC, waar hij eerder als coach Nederlands Kampioen werd en verantwoordelijk was voor de opleiding van diverse talenten.
Wittenbernds: “het voelt als thuiskomen bij een vereniging waar ik mijn jeugd doorbracht en onderdeel was van de vele successen. Ik heb veel zin om samen met de grote groep betrokkenen te werken aan het optimaliseren van de herenselectie. En de regionale talentontwikkeling zal ook speciale aandacht krijgen.
Thomas Bouwman, voorzitter van de topsportcommissie, reageert enthousiast op de komst van Wittenbernds: ”met Barry halen we een trainer/coach in huis met veel ervaring en historie bij onze vereniging. Met Barry kunnen we de komende jaren doorbouwen aan een goede selectie en een stabiel jeugdbeleid en opleidingsprogramma”.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook