Algemeen
Borculo

21 april 2018

Dauwvaren met de Berkelschippers in Borculo

Dauwvaren met de Berkelschippers in Borculo

BORCULO – Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei 2018, kunt u ’s morgens in alle vroegte met de Berkelzomp “Jappe” in Borculo een dauwvaart maken met daaraan gekoppeld een vroege ochtendwandeling. De Berkelschippers combineren zo het traditionele dauwtrappen met een dauwvaart.
U vaart, door dauwsluiers en ontwakende flora en fauna, op de Berkel tot de stuw bij Landgoed Beekvliet. Daar stapt u van boord voor een wandeling terug naar Borculo. U doorkruist via mooie en rustig gelegen wandelpaden de prachtige natuur van Landgoed Beekvliet en het Stelkampsveld.
U kunt kiezen uit beschreven wandelroutes variërend van ca. 4 tot ca. 9 km. U wandelt in uw eigen tempo en kunt zo in alle rust genieten van een vroege voorjaarsmorgen langs Achterhoekse Landgoederen. De wandelroutes gaan door kwetsbare natuur en over boerenerven. Honden kunnen daarom niet toegelaten worden.
Er wordt gevaren bij een opgave van minimaal 10 deelnemers. De afvaart van ‘Jappe’ is om 06.30 uur vanaf de haven bij de Zompenloze, Graaf Wichmanstraat 28 in Borculo. De vaartijd is 3 kwartier. De kosten voor dit arrangement bedragen € 7,50 per persoon. Aan boord, krijgt u een kop koffie of thee en een broodje.
Wanneer u dit arrangement wilt ervaren kunt u zich aanmelden bij Toeristische Informatie Borculo Het telefoonnr. Is 0545 271 966. Bezoek de site www.stichtingberkelzomp.nl voor meer detailinformatie over dit arrangement.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook