Algemeen
Borculo

21 april 2018

Noord en St. Jorisschool winnen schoolvoetbal groep 5 en 6

Noord en St. Jorisschool winnen schoolvoetbal groep 5 en 6

BORCULO – Onder stralende weersomstandigheden vond op woensdag 18 april het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5 en 6 van de basisscholen uit de voormalige gemeente Borculo plaats. Als altijd werd het toernooi ook dit jaar georganiseerd door v.v. Reünie op de Wildbaan.
Maar liefst 8 meisjes en 13 jongens teams gingen de strijd aan om de felbegeerde eer en natuurlijk de “beker met de grote oren”. Mede door het prachtige weer waren vele vaders, moeders, opa’s, oma’s en meesters en juffen naar de velden van Reünie gekomen om hun favorieten aan te moedigen. Zij genoten van prachtige wedstrijden, met heel veel enthousiasme bij alle voetballertjes, die door het warme weer als snel met rode konen rondliepen.
En zonder één voetbalteam te kort te doen, want iedereen voetbalde goed, School Noord sprong er bij de jongens wel uit: zij speelden 6 wedstrijden, wonnen alles en hun doelsaldo was indrukwekkend: 35 voor en 6 tegen. Zij mogen Borculo op woensdag 9 mei in Varsseveld vertegenwoordigen bij de Regiofinale. Bij de meisjes ging de overwinning naar de St. Jorisschool groep 5/6 en ook zij wonnen al hun wedstrijden en hun doelsaldo was al net zo briljant als dat van de jongens: 29 voor en 3 tegen en dus mogen zij met School Noord naar Varsseveld.
Jongens groep 5/6:
1. School Noord
2. Heuvelschool
3. Voshaar
4. De Keikamp
Meisjes groep 5/6
1. St.Joris 5/6
2. Heuvelschool groep 6
3. Voshaar
4. Kiezel en Kei

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook