Algemeen
Borculo
Foto's

21 april 2018

Foto’s: 5e editie Konings Sport Experience Borculo

Foto’s: 5e editie Konings Sport Experience Borculo

BORCULO – Afgelopen vrijdag werd er voor de 5e keer de Konings Sport Experience gehouden in Borculo voor de groepen 5 t/m 8 van alle Borculose basisscholen. Een gezamenlijke sportdag die compleet in het teken staat van bewegen, sporten en plezier.
Sinds 2014 worden de 3 sportevenementen: de Koningsspelen, de schoolsportdag en de Sport Experience samengevoegd in 1 grote sportdag voor de groepen 5 t/m 8. De dag bestaat uit twee verschillende onderdelen, namelijk de atletiekonderdelen waar de leerlingen een diploma voor krijgen en het onderdeel “Sport Experience”, waarbij de kinderen kennis gaan maken met verschillende bijzondere en niet alledaagse sporten, georganiseerd door de SFB.
De Konings Sport Experience werd gehouden op de sportvelden van KV Olympia ’22 en v.v. Reunie. De onderdelen werden begeleid door leerlingen van het Graafschap College, richting Sport en Bewegen uit Doetinchem.
Enkele onderdelen van dit jaar waren onder andere: Expeditie Robinson, flag football, volleyton, mountainbiking, archery attack, survival, golf, lacrosse en dans.
Foto’s:Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook