Algemeen
Borculo

25 april 2018

Meiden van Gemini A1 en B2 kampioen

Meiden van Gemini A1 en B2 kampioen

BORCULO – Afgelopen zaterdag wonnen de meiden in sporthal ’t Timpke met 4-0 ook hun laatste competitiewedstrijd van Favorita A1 uit Dinxperlo. Hierdoor bleven ze ongeslagen in de 1e klas. Een prima prestatie en een terechte kampioen.
Met dit kampioenschap bezorgden zij hun trainster Dian Spijkers een prachtig afscheid. Bij de huldiging kregen de meiden vele felicitaties en cadeautjes en natuurlijk ook de Gemini kampioenstaart waarvan in de kantine bij een drankje heerlijk werd gesmuld.
Ook Meisjes B2 van Gemini kampioen
Het Meisjes B2 team van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini werd zaterdag in ’t Timpke gehuldigd voor het behalen van het kampioenschap in de 3e klasse. Eerst wonnen ze nog hun laatste wedstrijd met 4-0 van WSV B2 uit Warnsveld. Kampioen waren ze al na hun vorige wedstrijd, toen later die middag de naaste concurrent een set had verloren. Ongeslagen bleef het jonge team van trainster Dianne te Walvaart, dat dit seizoen voor het eerst op B-niveau speelde. Vele felicitaties en presentjes kregen de meisjes en van de vereniging natuurlijk ook de heerlijke Gemini kampioenstaart.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook