Algemeen
Borculo

28 april 2018

Nieuw tenue en promotie voor Gemini Heren 2

Nieuw tenue en promotie voor Gemini Heren 2

BORCULO – Voor aanvang van hun laatste competitiewedstrijd in ’t Timpke presenteerde Heren 2 van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini zich aan het publiek in hun nieuwe wedstrijdtenue met de kledingsponsors “Vaste planten kwekerij Heutinck” en “Schilderbedrijf RG te Mebel”.
Mede eigenaar Hemmie Heutinck, speler van het team, en Ronald te Mebel, oud speler en trainer van het team, kregen als dank een mooi boeket bloemen en konden toen met het team op de foto.
Naast het nieuwe tenue was er nog meer te vieren. Door een 3-1 zege tegen Labyellov 2, behaalden ze een 2e plaats in de nu afgesloten competitie, wat promotie naar de 1e klas opleverde. Een prima prestatie van het team, dat de laatste 2 seizoenen een flinke kwaliteitsimpuls heeft gehad door de komst van een aantal geroutineerde oud-volleyballers die al op een hoger niveau hebben gespeeld en door de vele extra individuele trainingen van de jonge onervaren nieuwkomers. Nu gaan ze in hun nieuwe tenue naar een nieuwe uitdaging in het komende seizoen.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook