Algemeen
Borculo

30 april 2018

Tegenvallend bezoekersaantal voor 1e Koningsnacht Borculo

Tegenvallend bezoekersaantal voor 1e Koningsnacht Borculo

BORCULO – In en bij Muziekcentrum Borculo vierde Borculo eerst Koningsnacht en later Koningsdag. Voor het 3e opeenvolgend jaar is besloten om Koningsdag binnen te vieren.
Koningsnacht begon met een concert. Aan dit concert werkten mee Muziekvereniging Volharding met combo en verrassende zang, enkele dansgroepen van LG Dance, de Acrogroep Borchlo en DJ Lars. Het was een verrassend en leuk begin van de Koningsnacht. Hierna begon de Koningsnacht Party met medewerking van DJ Lars. Helaas viel het aantal bezoekers tegen.
Koningsdag begon met een goed bezochte Oranje Kindermarkt. In het gezellig versierde muziekcentrum was het ’s morgens een drukte van belang. Veel kinderen vonden binnen maar ook in de tent buiten een plekje om hun spulletjes te verkopen. Dit trok veel publiek. Buiten konden de kinderen de hele dag genieten van een kleintje kermis. Het weer bleek zonniger dan verwacht en hierdoor trok de fietstocht sinds jaren weer behoorlijk wat deelnemers. In het muziekcentrum verzorgde Rudy Fricke (LeFreak) een goede muzikale oneman show!

Prijswinnaars van de Kindermarkt:

1e prijs: Pim Schuurman
2e prijs: Timo Hopster en Mattan Hebbink
3e prijs: Raizel, Shira en Liora Overgoor
Alle prijswinnaars kregen een zakje met muntgeld.

Prijswinnaars fietstocht

De prijswinnaars van de verloting waren Minie Soldaat, Gerda Lubberding en G. Tackenkamp.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook